F Nest Ahava

22/3/23 8 weken oud. Wat een gaaf hondje met mooie eigenschappen. Niet snel onder de indruk. Zelfverzekerd. Een hele goede neus. Baasgericht. Fijn om mee op pad te gaan. Autorijden al helemaal gewend. Ze is mee geweest naar een evenement en heeft voorbeeldig gedrag laten zien. We hebben de tijd genomen om haar te observeren en te leren kennen. En zijn nu op het punt dat we een goede inschatting kunnen maken in welke situatie zij het beste tot haar recht zal komen. We zoeken een 5 sterren thuis voor haar. We zullen dit verder op facebook toelichten. 

9/3/23 6 weken en 1 dag oud. Vandaag is Faith gecheckt bij de dierenarts. Gelukkig alles in orde en helemaal goedgekeurd 🥳Ook haar rug ziet er goed uit, netjes 7 lendenwervels. Verder is haar ontlasting gecheckt en vrij van wormbesmetting. Superblij mee! Haar Embark test is sinds deze week onderweg naar de VS. We zijn benieuwd naar de uitslagen hiervan. Faith is een zelfstandige pup die niet snel ergens van onder de indruk is. Bij de dierenarts vond ze het helemaal niet spannend en ging lekker op speurtocht door de praktijk. Deze week is er veel bezoek voor haar. Heel gezellig, en leuk om te zien hoe de reactie van Faith is. Gisteravond hadden we een gezellig puppyfeestje met een aantal mensen die "pups" hebben uit onze voorgaande nesten. Na iedereen begroet te hebben vond Faith het tijd zich terug te trekken en te gaan slapen. En als zij wil slapen gaat ze slapen, no matter what 😂Ook bij vertrek van het bezoek bleef ze rustig liggen. Ze laat in veel dingen heel volwassen gedrag zien. Ze trekt graag haar eigen plan. Een bijzonder hondje, waarvan wij aan het ontdekken zijn wie ze is en wat ze doet.

4/3/23 Foto's gemaakt met 5 weken leeftijd. Inmiddels zijn we op weg naar de 6 weken. We hebben nog niet eerder gehad dat een pup op zo jonge leeftijd al aangeeft dat ze buiten wil plassen en poepen. Zodra ze begint te piepen kun je er vanuit gaan dat ze moet. En dat geeft ze ook snachts aan. Ook is ze al mee geweest in de auto om een klein rondje te rijden. We merken dat ze het aan kan om nieuwe dingen te ontdekken. Op naar nieuwe avonturen. 

24/2/23 ruim 4 weken oud is de kleine beauty. Groeit en eet goed. Een neusje wat het perfect doet. Ze weet precies wat ze wil. Het contact met alle honden uit de roedel is leuk. Iedere hond leert haar wat op zijn eigen manier. Ondanks dat ze de enige pup is, laat ze heel normaal gedrag zien voor haar leeftijd. Ze is inmiddels al getest op dwerggroei en vrij er van. 

16/2/23 ruim 3 weken oud. Wat een verschil met een week geleden. Faith stapt al heel wijs rond en kiest ook al zelf om op de daarvoor bestemde plaats te plassen. De werpkist is er uit en ze heeft nu een ren, zodat ze niet aan de wandel kan gaan. Ze probeert al te spelen en ook met de andere honden heeft ze kennis gemaakt. Tanden komen door dus het feest gaat beginnen 🤣

8/2/23 2 weken oud. De oogjes zijn open en de dame ontwikkelt zich prima!

2/2/23 Inmiddels is Faith 8 dagen oud. Met haar en en Ahava gaat het gelukkig goed. Ze groeit ieder dag en haar gewicht is bijna verdubbeld. Ahava voelt zich weer helemaal fit. Een fijne eerste week zit er op. 

28/1/23 Ze heeft een naam! Dit zwarte meisje heet Fantastic Faith Of Kira's Family. Ze groeit, en ook met Ahava gaat het goed. Op de foto's 3 dagen oud. 

25/1/23 De pups van Ahava en Ross zijn geborem op 25 januari  2023. Met Ahava haar vorige nestje was het een supergoede en vlotte bevalling. Alles perfect. Helaas ging het deze keer heel anders. 1 teefje heeft het niet gered en de tweede kwam door middel van een keizersnede ter wereld. We zijn dankbaar dat Ahava en de pup deze toestand goed doorstaan hebben. We hopen nu te kunnen gaan genieten van het opgroeien van deze bijzondere pup.

Papa Ross van het Cranenbos