Nestplanning

Voorjaar 2024
Aankomend voorjaar hopen we op een nestje van Ahava Of Kira's Family en Guarda Lothian of Shepherds Empire

We hebben een laatste nestje voor Ahava op de planning!
We hebben altijd best wel een wensenlijstje. Ook deze keer hebben we verschillende reuen afgewogen, en zijn we uitgekomen bij Guarda.
Dingen die we onder ander belangrijk vonden bij de keuze waren een compleet geteste hond, inclusief rug en Embark, een combinatie waarbij de inteelt daalt, een prettig werkbaar karakter, een reu die ons inziens niet (te)veel gedekt heeft of dat nog gaat doen, een correcte bouw, een goede match met Ahava op karakter en bouw.

Ard-Jan is met Ahava op bezoek geweest bij Guarda. We vinden het prettig om te zien hoe een reu is in de omgang met onbekende mensen en honden. En ook hoe Ahava haar reactie is. Dit verliep allemaal prima. Kortom, alle punten bij elkaar zien we in deze honden een geweldige combinatie voor hopelijk fantastische pups!
Het moet natuurlijk allemaal nog gebeuren en mee zitten, maar we houden jullie op de hoogte.
Je mag gerust een mail doen als je meer informatie wilt. info@ofkirasfamily.nl 

Ahava is HD A, ED vrij(fci) rug vrij, DM vrij, dwerggroei drager, DNA vastgelegd, Embark getest, gedragsgenen certificaat. Ahava heeft een zacht karakter en is een heel makkelijke hond in de omgang. 

Guarda is een uit Brazilië afkomstige FCI geregistreerde reu, die in 2019 de beste van het ras werd op een FCI show. Hij is HD A, ED vrij(fci), rug vrij, DM drager, dwerggroei vrij, DNA vastgelegd (RvB)Guarda is eeen stabiele, sociale, relaxte reu.

Het inteeltpercentage van pups uit deze ouders zal rond de 22% liggen(Embark)

Samen met Alma de eigenaar van Guarda en het gastgezin waar Guarda woont, hopen we op een mooi vervolg!